Nyheter

Grattis ni som fått ert frukosttips presenterat här på vår hemsida. Ni är alla vinnare och får en Trisslott med posten. Men en vill vi premiera lite extra och det är Lisbeth som både givit förslag på en riktigt god frukost och nyttigt "kvällsgodis". Hon får tre Trisslotter. Grattis!Aldrig har så många använt Betaglucare

Nu har vi sammanställt 2011 och aldrig har vi haft så många personer som använder Betaglucare sedan vi startade 2007. Betaglucare är idag Sveriges mest använda livsmedel vid förhöjda kolesterolvärden i kombination med förhöjda blodsockervärden. Och enligt vår senaste kundundersökning så är över 97% av användarna nöjda eller mycket nöjda med Betaglucare!

Tack skall ni ha!

 
1000 nya hjärtan klappar för Betaglucare

I samband med Alla Hjärtans Dag erbjöd vi läsare av vårt Nyhetsbrev att skicka en hälsning till tre hjärtevänner genom oss. Kuvertet innehöll dessutom en provpåse Betaglucare och en informationsbroschyr. Oj, vilken respons vi fick. Några skickade in ett namn, några två, några tre.  Med tanke på alla positiva tack som vi fått efter utskicket så verkar det som om det klappar cirka 1.000 nya hjärtan för Betaglucare runt om i Sverige. Du är väl anmäld till vårt Nyhetsbrev? Om inte, gå tillbaka till sidan du precis lämnade och fyll i din mailadress i rutan strax ovanför Aktuelltrutan. Förutom matnyttig information har du varje månad chans att vinna ett respack Betaglucare bara genom att vara anmäld.

 
Kundundersökning

Vi har en ambition att ständigt förbättra Betaglucare. I detta arbete är dina synpunkter mycket värdefulla för oss. Därför skulle vi bli glada om du tog dig tid i någon minut och besvarade frågorna på denna sida. Glöm inte att lämna ditt namn och mailadress, så deltar du i utlottningen av 100 Trisslottter. Vinnarna presenteras i vårt nyhetsbrev i slutet av Januari.

Tack för att du tar dig tiden att besvara frågorna nedan.

 
Goda nyheter från EUs vetenskapliga råd!


Den 4 november meddelades att samtliga EUs medlemsländer godkänt hälsopåståendet att betaglukaner (som finns i Betaglucare) ger sänkt risk för hjärt- och kärlsjukdom, utan invändningar

EUs livsmedelsmyndighet (EFSA) genomför just nu en omfattande genomgång av över 7.000 hälsopåståenden ihop med livsmedel. Fram tills idag har EFSAs expertråd granskat dokumentationen bakom ca 5.000 hälsopåståenden för vitaminer, mineraler, kostfiber, fettsyror, probiotika, prebiotika mm. Nittio procent har fått besked att deras påståendena saknar vetenskaplig grund.

Betaglukaner från havre har däremot gått motsatt väg. På kort tid har betaglukaner fått 4 hälsopåståenden godkända av EFSAs expertråd, vilket gör denna lösliga fiber helt unik. En stor del av den vetenskapliga dokumentationen som ligger till grund för rekommendationerna är gjord på betaglukan, dvs råvaran till Betaglucare. Betaglucare är den enda produkt i världen som har 3 gram betaglukan i en enda enkel dosering om dagen.

 
Vinn en 32 tums platt-TV

Vi har en tävling på Facebook. Gå in på Betaglucare och tita på vår nya reklamfilm. Tryck därefter på dels Gilla, dels Dela så är du med i utlottningen av en 32-tums platt-TV. Du som inte är med på Facebook kan se filmen genom att klicka på raden till vänster här i  Aktuelltrutan och så skicka ett mail till dina vänner om filmen och så ett till mig klas.rosell@prorsum.se.

 
<< Första < Föregående 1 2 Nästa > Sista >>

Sida 1 av 2